Wat is het grootste merk voor duster?

Mees Postma

T-Mobile of T-Mobile One. En dat is eigenlijk de waarheid, T-Mobile is het grootste merk in duster. Ik zeg altijd tegen hen: ik ben erg blij om de klantervaring geweldig te maken. Dus het maakt me erg blij als ze me vertellen dat ze geweldige klantenservice krijgen, geweldige steun, geweldige prijs. Al deze dingen zijn belangrijk. Dit kan leerzaam zijn, als je het vergelijkt met Camper Ladder. In feite kan de customer care persoon meer doen dan alleen ons bellen: Ze kunnen ons ook een sms sturen en ons vertellen wat het probleem is, ze kunnen ons een foto, een video of iets anders sturen waarvan ze denken dat we het moeten weten. Ik ben een beetje verbaasd over hoe weinig tijd ik besteden aan klantenservice, wanneer het eigenlijk een geweldige kans voor de klant om te leren over ons, en om hulp te krijgen op onze producten. Ik zou zeggen dat ik ongeveer 50 telefoontjes per maand krijg. In een maand kan ik meestal antwoord op meer dan 50% van die. Het probleem is dat ik mijn tijd niet wil besteden aan een klant die niet echt hulp nodig heeft, maar ik hou er ook niet van om te moeten werken met mensen die ons daadwerkelijk proberen te helpen. Zelfs Antieke Naaimachine Waarde is een proefrit waard. Dus besloot ik om dit te veranderen. In tegenstelling tot 2 Takt Benzine Voor Kettingzaag, kan het veel meer klinkende.

Ik zal iets schrijven en ik zal antwoorden met een foto van mijn gezicht. Dan kunnen ze schrijven wat ze willen. We zullen dan terug naar hen. En dat is mijn doel. Ik wil gewoon andere mensen helpen en als ze het niet leuk vinden, is dat prima. Het is hun probleem en het is niet van mij. Waar te kopen duster?

Ik ben geen expert in fotografie. Ik weet niet of je een speciale verlichting nodig voor een foto of een specifieke lens. Maar ik weet dit: Als je een goed idee in je hoofd over hoe een foto eruit zal zien, dan weet je hoe om uit te gaan en een manier vinden om het te nemen. Maar als je gewoon wat oefening nodig, of een licht dat beter werkt dan alle van de lichten die beschikbaar zijn in de berging, dan is het goed om gewoon te kijken naar hoe je kijkt in de spiegel of op je telefoon, en de praktijk. En als je het gevoel hebt dat je het goed doen, dan is het jouw beurt om het goed te doen.

Kortom, als u op zoek bent naar een licht met een uniek, origineel lichtontwerp dat krachtiger is dan uw telefoon, is de beste manier om het te vinden om te vragen. En je bent niet alleen op zoek naar iets goedkoops; je bent op zoek naar iets unieks. Ik heb mijn licht gevonden en ik verkoop het. Maar het is niet de eerste keer dat ik dat doe. Ik heb een aantal echt coole lichten door de jaren heen. Maar deze is anders. Het is de meest krachtige, de meest efficiënte, de snelste en de kleinste. En ik wil het met iedereen delen. De prijs is ongeveer $ 600, dat is heel veel voor een licht dat alleen werkt voor een paar seconden.