Dat is hoe ik test

Mees Postma

U moet hier altijd rekening mee houden bij het overwegen van de opname van een product in een categorie. U ontvangt alleen gratis producten wanneer een product zich in een categorie bevindt waarvoor u bent goedgekeurd.

We bieden de volgende richtlijnen voor merken om onze site te bezoeken: • Om hun product te registreren in onze categorie, vragen we om hun naam, logo, social media handvatten en hun contactgegevens. • De merken moeten ons bezoeken tussen 1/1/2016 en 1/1/2017. Houd er rekening mee dat de exacte tijd varieert, omdat we hier vaak te laat op worden let. Laat het ons weten over de reden wanneer u uw product registreert. • Registreer je product niet voor een andere website totdat we het product voor onze categorie hebben goedgekeurd en je hebt ons je contactgegevens gegeven. • We zullen je niet om je telefoonnummer vragen als je nog nooit bent ingelogd op onze site. We vragen je echter om je account te registreren voor het geval je telefoonnummer wordt gebruikt in een advertentie.

Het doel is om u te laten zien dat er een stofdoek voor alle smaken en budgetten.

In het geval u geïnteresseerd bent, de stof met de meeste sterren is genoemd 'Duster' door de gemeenschap en is de winnaar in termen van het aantal stemmen en ster verhouding van de stemmen. De prijs werd uitgereikt aan Mees na een stem van een van zijn klanten. U lezen zijn post op de duster op de blog om meer over te leren. Hier zijn enkele voorbeelden van de bekroonde producten: Als je niet in onze awards, zijn er ook vele andere geweldige manieren om uit te vinden over nieuwe duster producten. Hier is een lijst van onze meest populaire producten en de top vijf (op basis van stemmen) hieronder.

De vijf winnaars Uit 500 stemmen, het hoogste aantal, zijn de vijf beste prijzen uitgereikt. Zoals altijd, onze lezers zijn onze meest waardevolle middelen om ons te helpen. Ze stemden ook voor de meest populaire producten.

Dus we gaan hier in en laten je precies zien wat duster kan doen. Maar laten we eerst de stofdoek zijn werk laten doen.

Het doel van deze stofdoek is het detecteren en volgen van deeltjes gas, stof, damp of verdampte organische stof met een golflengte van ten minste 5 micrometer. Met stofdoek, zult u in staat zijn om zeer gedetailleerde en hoge resolutie informatie over deze deeltjes te krijgen. De gevoeligheid van Duster is hoger dan die van andere high-end spectrometers. We gebruiken de gegevens verzameld in duster om veel belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen te doen. De data-analyse van Duster is gebaseerd op de volgende principes: Zeer gevoelig voor de gasmoleculen: Duster zoekt naar gassen die aanwezig zijn op een golflengte van meer dan 5 micrometer, evenals naar verbindingen zoals chloraten. - Sneller dan elke andere analyzer: Duster analyseert de gegevens in een korte tijd, waardoor we veel tests tegelijk kunnen uitvoeren. De gegevens worden gedownload en verwerkt door onze analytische computers (DU en DRU), die de gegevens op meer dan 100 verschillende manieren kunnen analyseren, en door een supercomputer, die voor elke test een analyse maakt.